Aantoonbare ervaring

Ik heb aantoonbaar ervaring in verschillende sectoren op de (inter) nationale werkvloer. Om mensen te begeleiden, te coachen, te trainen. Ik loop met jou mee op de werkvloer of bijvoorbeeld in je commissie/team. Ik observeer, geef je feedback en bedenk samen met jou hoe je richting kunt geven om zowel de klant- als medewerker tevredenheid te vergroten. Het zijn écht de kleine dingen die het ‘m vaak doen.

< wordt geüpdatet februari 2021 >

Trajecten 2018 – 2019 (resultaten, mijn opdrachten)

PHOTO-2018-09-14-17-07-33 (3) (002)        PHOTO-2018-09-14-17-07-33 (6)

Traject 2017 – 2018

  • Voor een internationaal bedrijf in de logistiek via de Holland Opleidingen een Incompany traject opleiding Kwaliteit verzorgd.  De controller getraind, gecoacht – hoe implementeer en borg je kwaliteitsvraagstukken? Hoe scherp je de inrichting van het Kwaliteitsmanagementsysteem aan (INK, nieuwe ISO 9001:2015 High Level Structure) aan? Hoe laten we de kwaliteitscirkel in ons bedrijf continu draaien – Plan Do Check Act?

Project 2016

  • Het verbeteren van de kwaliteit van het proces accreditatie van het Kwaliteitsregister V&V Hoe vraag ik accreditatie van scholingen aan? En, hoe krijg ik een aanvraag in mijn organisatie gecoördineerd zodat ik deze aan het Kwaliteitsregister V&V kan versturen? Gerealiseerd samen met aanbieders van scholing en medewerkers klantenhart V&VN;
  • Het verbeteren van de implementatie van nieuwe collectieve overeenkomsten V&VN met zorginstellingen (lidmaatschap V&VN en registratie in het Kwaliteitsregister V&V) Gerealiseerd samen met zorginstellingen met een collectieve overeenkomst met V&VN
  • Klantgericht – en Lean denken en werken. De introductie van het continu verbeteren, het verbeterbord en de kwaliteitscirkel binnen V&VN. Wekelijkse dagstarts op het klantenhart.

Ik spreek je graag! Bel mij of e-mail mij info@p2cmanagement.nl

<span>%d</span> bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close