Hoe ik werk

Samen aan de slag!

Ik geloof in de kracht van de werkvloer en kijk naar waar de verbeteringen zitten. Dat doe ik in activiteiten die bijvoorbeeld te veel tijd of geld kosten: als er wordt gehold of wordt stilgestaan. Op plekken in de organisatie waar men zoekt naar informatie geef ik handvatten aan hoe je de juiste antwoorden bij de klant* kunt krijgen. Met gezond verstand, kom je een heel eind.

  • Ik werk vanuit de praktijk van een organisatie / de inhoud aan processen (een middel, geen doel)
    op een praktische en concrete wijze.
  • Ik wijs de weg, stap voor stap. Hoe doe je het nu en hoe kan het beter?
  • Ik kijk met je mee en laat zien waar de mogelijkheden liggen om  te verbeteren.

Veel mensen ervaren een proces als abstract gegeven. De kunst is om te laten zien dat het werken met processen kostbare tijd oplevert en dat het je werk veel leuker maakt.  Het werken aan/met processen is een middel. De vraag is altijd: hoe ga je er aan beginnen? Daar kan ik je mee helpen! Aan de hand van wandelmetaforen, leg ik het je eenvoudig uit.

Ik geloof in overdracht van kennis en ervaring delen 

*Dit kunnen bijvoorbeeld cliënten, bewoners, medewerkers, patiënten of leden van een organisatie zijn.
%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close