Wat ik doe

Vereenvoudigen, kwaliteit zichtbaar maken

proces diagram

P2C Management werkt vanuit de kracht van de werkvloer en oplossingen die (zorg)professionals aandragen. Ik begeleid op de werkvloer en loop samen met jou door de organisatie en de processen heen. Daarbij draag ik kennis over in een lerende omgeving, zodat je zelf leert hoe je implementeert en continu kunt blijven verbeteren.

Ik help mensen om slim te organiseren en creatief te denken, om op die manier ruimte en tijd vrij te maken om in te zetten voor kwalitatief hoogwaardige zorg aan mensen en dienstverlening aan klanten en leden. Met behulp van een variëteit aan LEAN-methodieken die bij jouw organisatie/bedrijf passen, altijd vanuit een goed verhaal.

Ik heb aantoonbare ervaring met het snel analyseren, beschrijven, beoordelen en herontwerpen van processen. Het klant (patiënt, cliënt, bewoner) perspectief staat bij mij centraal.
Ik richt mij daarbij op het vinden van slimme combinaties en aansluiting tussen mensen, organisaties en processen.

 

Ik spreek je graag! Bel mij of e-mail mij info@p2cmanagement.nl

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close