Wat is strategische procesinnovatie? 

Strategische procesinnovatie is slimme combinaties maken en de aansluiting vinden tussen mensen en de processen in je organisatie. Een lerende omgeving creëren:

  • Wat heb ik over mijzelf geleerd? (wijsheid)
  • Kan ik het geleerde toepassen? (gebruik)
  • Wat heb ik geleerd? (informatie)
  • Ben ik geslaagd of is het voor verbetering vatbaar? (betrokkenheid)
  • Geniet ik van het leren? (attentie/emotie?)

 

Wil jij samen met mij met gezond verstand naar een vraagstuk kijken en eenduidiger werken? Meer halen uit jezelf en uit je medewerkers zodat je team krachtiger en succesvoller wordt? Maar ook: waar zeg jij NEE tegen? Welke prioriteiten stel je en welke mensen heb jij aan boord die samen met jou een verbetering willen doorvoeren? Ik geloof in de kracht van de werkvloer. Kwaliteit krijgt een gezicht als je er mensen aan (ver)bindt.

Kortom:
Samen, slim analyseren: wat is er precies aan de hand?  Verbeteringen (vernieuwing, innovatie) bedenken, verbinden en ontwikkelen wat bij de belanghebbenden* van jouw organisatie past en toetsen. Het is bouwen en groeien: integreren, de aansluiting vinden en continu verbeteren.

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close